Διεύθυνση: Σαπφούς 104, Καλλιθέα 176 76

Sorry, we’re closed.

Φαρμακείο Π.Φρίμας

Frimas Pharmacy

Το φαρμακείο ιδρύθηκε από τον φαρμακοποιό Παναγιώτη Φρίμα τον Φεβρουάριο του 2020 με σκοπό την παροχή φαρμακευτικής φροντίδας στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο Παναγιώτης Φρίμας είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στο φαρμακείο μας θα βρείτε μια εκτενή συλλογή φαρμάκων και φαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικές συσκευές, δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, βρεφικά προιόντα, ορθοπαιδικά, συμπληρωματικές εναλλακτικές θεραπείες όπως είναι τα συμπληρώματα διατροφής, καθώς και κτηνιατρικά φάρμακα για τους μικρούς μας φίλους! Επίσης, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη φροντίδα του μωρού σας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος και την υγιεινή του. Αναλαμβάνουμε την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας.Το προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες υγείας, που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε ερώτηση και να σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια. Η υγεία και γενικότερα το ευ ζην είναι η προτεραιότητά μας. Εμπιστευτείτε μας για τη φροντίδα σας. Το φαρμακείο που σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για την υγεία σας βρίσκεται Σαπφούς 104, Καλλιθέα!

Παναγιώτης Φρίμας

Φαρμακοποιός

Γαληνικά Φάρμακα

Παρασκευάζουμε στο φαρμακευτικό εργαστήριο το εξατομικευμένο φάρμακο που ταιριάζει στις θεραπευτικές ανάγκες σας. Τηρώντας πάντα αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και τηρώντας πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας.

Υπεύθυνη Διάθεση Φαρμάκων

Η υπεύθυνη διάθεση φαρμάκων, με κριτήριο τη σωστή χρήση τους που θα προλαμβάνει φαρμακευτικά προβλήματα από μη ορθή χρήση ή υπερδοσολογία.

Έλεγχος & Πρόληψη

Ελέγχουμε το σύνολο των φαρμάκων που λαμβάνετε προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της φαρμακοθεραπείας σας ή να προλάβουμε σοβαρές παρενέργειες.

Στο φαρμακείο μας εκτός από φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και προϊόντα περιποίησης, οι πελάτες μας βρίσκουν και υπευθυνότητα. Σας παρέχουμε συμβουλές και είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 8:00π.μ. – 2:30μ.μ.

Τρίτη: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Τετάρτη: 8:00π.μ. – 2:30μ.μ.

Πέμπτη: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Παρασκευή: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Σάββατο: Κλειστά

Κυριακή: Κλειστά

Follow us: