Διεύθυνση: Σαπφούς 104, Καλλιθέα 176 76

Sorry, we’re closed.

24ωρος Αυτόματος Πωλητής

24ωρος Αυτόματος Πωλητής

Η επιλογή ενός φαρμακείου που διαθέτει αυτόματο πωλητή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, ο αυτόματος πωλητής παρέχει άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας, καθώς λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την έναρξη της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Επιπλέον, ένα φαρμακείο με αυτόματο πωλητή συνήθως παρέχει τα προϊόντα σε πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για ανθρώπινο προσωπικό για τη διαχείριση του πωλητή. Επιπλέον, η χρήση του αυτόματου πωλητή είναι πολύ εύκολη και απλή, και η διαδικασία της αγοράς γίνεται πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Μέσω ενός αυτόματου πωλητή οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με διακριτικότητα και χωρίς να αισθανθούν άβολα. Συνολικά, η επιλογή ενός φαρμακείου που διαθέτει αυτόματο πωλητή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ζητούν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα υγείας με ανταγωνιστικές τιμές και διακριτικότητα.

Γιατί να επιλέξω έναν Αυτόματο Πωλητή;

Διαθεσιμότητα 24/7, 365 μέρες το χρόνο. Γρήγορη Εξυπηρέτηση. Ευκολία. Ιδιωτικότητα.

Ο ισχύων ορισμός της Υγείας περιλαμβάνεται στον πρόλογο του καταστατικού του ΠΟΥ. Υιοθετήθηκε από τη Διεθνή Διάσκεψη για την Υγεία (Νέα Υόρκη, 19-22 Ιουνίου 1946), τέθηκε σε ισχύ στις 7 Απριλίου 1948 και παραμένει αναλλοίωτος: «Υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, νοητικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία νόσου ή αναπηρίας.» ("Health is a state of complete physical, mental and social well-being and not merely the absence of disease or infirmity.")

Στο φαρμακείο μας εκτός από φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και προϊόντα περιποίησης, οι πελάτες μας βρίσκουν και υπευθυνότητα. Σας παρέχουμε συμβουλές και είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 8:00π.μ. – 2:30μ.μ.

Τρίτη: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Τετάρτη: 8:00π.μ. – 2:30μ.μ.

Πέμπτη: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Παρασκευή: 8:00π.μ. – 2:00μ.μ. & 5:30μ.μ. – 8:30μ.μ.

Σάββατο: Κλειστά

Κυριακή: Κλειστά

Follow us: